Friday, October 28, 2011

Neesma macam umur 2 bulan tak..?
huhu.. pipi dobot semacam je..

Wednesday, October 26, 2011

Friday, October 21, 2011

Syoooknye tidoooo.. ;)

Hehehe.. dapat shoot air liur basi Neesma.. ;)

Neesma 14 hari
Mama ni sibok je kacau orang nak tido.. ;)
Lebih 10 minit gak laaa nak lukis jari2 dia ni.



Bungkusan Malam saya.. ;)

Minah kecik saya ni kalau tak berbungkus jawabnya.. asyik terjage je lah.


Tidur siang bole laaa cam ni.. kalo malam confirm 1/2jam sekali mama dia bangun.

e
Kalau selimut nipis..huh..jgn harap nak tido laling saye nih..

Thursday, October 20, 2011

Monday, October 10, 2011

I LoVe DaDdY sooo much :)






because.... now i have ING card.. hehehehe.. ;)

Sunday, October 2, 2011

Ni masa on the way back dari Klinik Kesihatan Kalumpang..huhu.
Jumpa doktor..sebab saya dah 1bulan.. ;)

Saya sayang awak tau Neesma Diana.

Anak saya yang sekejap hitam sekejap putih.
Emm..ni setelah beberapa hari berkampung kat Hospital Slim River.
Mama nyer tak sabar dah nak balik umah.

Kesian budak batuk berkahak ni.