Tuesday, August 7, 2012

Pak cik bas

Susah nye jd pakcik driver.
Nampak kerje senang.
Duduk dan tekan minyak jer.
Tapi bila matahari panas. Kesian.
Kita kita yang kerja opis dapat duduk dalam air cond dapat gak bersantai santai kejap.
Mereka?
Dapat gak bersantai kat kedai kopi.
Tapi xsama.

Pakcik Bawak bas rapid kl yang user friendly.
Bile ada penumpang berkerusi roda.
Pakcik kene turun n bantu penumpang turun..
Besar nye pahala pakcik...


***huhu..mood.. Teringat kat abah. Mase kecik kecik saye malu abah bawk bas sekolah. Kenape abah tak jadi akauntan..? Engineer ke? Bos bos cam ayah org lain.. Tapi bile dah sekolah menengah..baru start bangga ngan abah.. & aku bangga bagi result SPM dalam bas.. Sampai abah tersenyum lebar.. Korg ado..? emmmm... ;)

posted from Bloggeroid

Thursday, June 28, 2012

Zam zam ala kazam... ;)


Tgn org belanje mkn..



Errr... Xmampu nk bangun dh..huhu



Sape makan banyak2 ni?
Saye xmkn ape2 pon..

posted from Bloggeroid

Saturday, May 26, 2012









posted from Bloggeroid

Friday, May 25, 2012

Sunday, May 20, 2012

Hukhukhuk.. ;p






posted from Bloggeroid

Konvo Qah n Birthday Arwah abah















posted from Bloggeroid

Saturday, April 28, 2012

Saturday, April 21, 2012

My Little Laling.. Neesma turn to 8 months today ;)


Thank You Allah s.w.t

for your gifts

22.4.2012
She going 8 months



posted from Bloggeroid

Monday, April 2, 2012

Sunday, April 1, 2012


Crystal fish n lovely custard

Hasil tangkapan acuan ikan kt ikea

dan buktinyeeee.... ikan ice ini..

dan custard love ini.. hehehe

akmal really excited n buat2 makan
tapi sebenarnye dia xmakan pon.. main kunyah2 n buang jer.

posted from Bloggeroid

Wednesday, March 28, 2012

Huh... MOOD EMO lakk doe.. huhuhu

BUKAN SALAH KOLEJ TEMPAT DIA BELAJAR..
BUKAN SALAH DIDIKAN MAK BAPAK DIA
MUNGKIN SEBAB DIRI SENDIRI
Bak kate orang
TEPUK DADA TANYA SELERA
masalah nyeeee.. dada dia terbuka luas..
bukan dada jer terbuka..
belakang dada pon terbuka..
tu yang ramai sangat orang nak tepok..
BETINA (ustaz kat mahkamah syariah kate bukan perempuan) CAM NI PON ADE...

Dia bukan amik laki aku.... TAPI LAKI ORG yg dekat ngan aku..!!

bukan CANTIK PON.. MUKE KAMPUNG..

Bile makeup molek laaaa sikit..

tapi perangai hudoh gak.


December 17, 2011

Refer komen kawan dia kat atas meh akak tolong jawabkan..

.... BAHAGIA SANGAT LAH AMIK SUAMI ORANG aka AYAH BUDAK2 COMEL YANG TIDAK BERSALAH

Her comment on her facebook refer to this picture.. ;!
(this is show... HOW MURAH YOU ARE..!!)


MEREKA KATA, "kalo kite ambil hak org, org lain pon akn ambil hak kite" pe pndangan korg bile tgok pix ni...?? (dlm hati "tol ke ape yg aku buat..??"@#%$

Status dia this week..

YEayyy.. nk kawennn :))
permintaan diluluskan
· · Monday at 2:40pm ·


Nak kawin ngan suami orang.. kawin lah yang..
bakal suami mu belum merase penumbuk ibu mertuanye..
sila arahkan bakal suamimu jauh dari ibu mertuanya..

kalo tak..
dapat 1 yang free.. ;)

tak mintak pon dapat.. tunguuuuuuuu.. ;)

MALAYSIA IS SOOOOO SMALL
ape tah lagi SELANGOR..
LAGI SMALL..

PELUANG DATANG HANYA SEKALI.

tak boleh nak U TURN or TURN BACK yeeeee encik bakal suami awak.... ;)