Sunday, November 27, 2011

Ikea Lagi











...

Tuesday, November 22, 2011

We gonna miss them... ;(



Nani dompot & abg Kemal cenggeng dan penyayang

an'na yang suke buli Neesma

3 months



Today 22.11.11

Neesma dah tiga bulan.. ;)

Thursday, November 10, 2011

Salam hari Jumaat 111111

Semoga Hari ini lebih baik dari hari semalam..
;)

Wednesday, November 9, 2011

Giler Botol Susu.. Adooooiii... ;) hehehe

Hahaha..aku memang gile botol lately nih.
Tapi yang ni koje adik aku yang paling kecik.
Keje dia membuli Neesma laaaa..
Hahahaha..mungkin sebab mase kecik dia adalah mangsa buli aku..
Then, sekarang adalah turn dia membuli anak aku.. huhu..
Kang Neesma dah dok Sabah.. pandai lah dia buli diri dia sendiri.
wakakaka..

Yang ni semua botol susu adik aku Fifi, botol banyak sebab anak dia banyak.
Anak banyak pon 2 orang je pon.. Lebih sorg dari aku je pon.
Cume dia advance sebab Akmal dah 2tahun.
Neesma aku baru 2bulan..hehehe.

Tupperware ni aku gile kat bekas letak susu dia.
Botol susu dia aku tak gemo sangat
Sebab botol dia bongok cikit.. huhuhu.






Botol tommee tippee ni sungguh menarik minat ku untuk mengumpulnya..
Sebab gemok comel.. hehehe.
Ade warna pink lak tu.



Sunday, November 6, 2011

Salam AidilAdha :)

Tomei tak baju kurung Neesma?
Kite beli rm10 jer, malam raya kat Jalan TAR 2 tahun lepas.
mase tu tak tau pon Neesma nak keluar.
Beli untuk Echa, tapi Echa tak muat..
sooo..simpan jer lah.. :)
Akhirnye Neesma Diana yang funyeeer.. :)

Comel tak socks saye..? Macam shoes kan.. ;)
Ada reben pink besar.. ;)

Mama Neesma yang over excited ngan stokin2 tu..
Semua di bawah Neesma ada tau.. ;)
Hehehe..
Tak tau lah ape penyakit kite suke tgk stokin2 comel ni.
Nasib ade Neesma..
Kalo tak semua anak2 buah ku yang dapat.. ;)


Other designs



Wednesday, November 2, 2011


01.11.11 - Bawak Neesma gi Cucuk kt Klinik Ibu & Anak kat Gombak Setia.


Anak dara kicik ni tidur je lah sampai lah turn kene cucuk, kejut pon tak sedar.
Cuci muka dia, tetap tak sedar. Betuah nye anak, ikot mama dia ke baba dia nih..? hehe.
Mase jarum dah cucuk peha baru dia nangis, itu pon kuar suara manja2 je, pastu slamber boleh sambung tidur.

Sekali je lah kat citu, coz after this kene kat Sabah lah pulak.

Balik cucuk, duduk atas peha pon tak moh, nak baring meniarap cam orang tak larat, wat muke comel lak busuk saya nih. Nani langgar2 tangan dia pon dia moody. Abang Kemal kiss2 pon dia marah. Dia nak duduk sorang2.





;) Laling saya ni dah dua bulan, dah pandai senyum sorang2.

Bile baba dia cakap ngan dia, dia dah pandai senyum2.
Nak reply cakap balik, tak pandai sangat lagi, tapi memang dia dengar je suara, kalau tengah nangis pon confirm dia diam, then aktif cam nak bercakap tapi tak keluar bunyi lagi.. ;)

Nasib baik anak dara saya ni boleh berdikari. Boleh main sorang2.
Kalau nak tidur, bunyi mulut bising2 cam panggil orang, ambil letak kat dada, confirm tidur. ;)